Welkom

Per 2022 is de salon in Steenwijk gesloten, Ruinen blijft in zijn huidige vorm en grote bestaan.
Helaas is het momenteel niet mogelijk om als nieuwe klant een afspraak in te plannen.

Welkom op de nieuwe website van Trimmerije “Marije”. Mijn naam is Marije Vos en sinds 2007 trotse eigenaar van de trimsalon in Ruinen, in 2011 is daar de trimsalon in Steenwijk bijgekomen. Na 10 jaar met liefde en plezier in Steenwijk gewerkt te hebben is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik mag mijn kennis en expertise verspreiden in dit mooie vak. Per 2022 is de salon in Steenwijk dan ook gesloten. Zelf ben ik momenteel in het bezit van 4 honden, alle 4 zwarte Grote Poedels.

Ik ben gediplomeerd hondentrimster (2007), Kynologisch Instructeur (2016) en Gedragstherapeut voor honden (2018).
Zowel de inrichting van de trimsalon als mijn affiniteit liggen bij het trimmen van honden.
Van kinds af en aan zat ik al tussen de dieren. De keuze voor het voortgezet onderwijs was dan ook snel gemaakt en zo kwam ik terecht op het AOC Terra College in Meppel. Daar heb ik veel opleidingen gevolgd én heb ik de doorstart gemaakt richting andere opleidingen. Momenteel ben ik daar nog steeds werkzaam in de vakanties als dierverzorgster en kan je mij af en toe tegenkomen als gastdocent bij het vak ‘Verdiepen vachtverzorging’. Daarnaast neem ik af en toe examens af binnen dit mooie vak. Ik heb in veel vakgebieden binnen ‘de dieren’ meegelopen en ervaring opgedaan. Mijn interesse in het hondengedrag bleef maar triggeren en besloot ik in 2014 te starten met de opleiding als gedragstherapeut bij DogVision. Met heel veel trots kan ik zeggen dat ik deze met een positief resultaat heb afgerond in 2018.
In mijn vrije tijd show ik met onze poedels en train ik veel met onze poedel Cruz.

Mijn kennis blijft up-to-date door het bezoeken van vakdagen, workshops, cursussen, lezingen, seminars, contact met collega’s en het lezen van vakliteratuur.
Ik ben lid van Groomers Europe en van Dogzine Magazine.

www.groomerseurope.com