Welkom

De trimsalon is gesloten van
01-04-2024 t/m 30-06-2024

Vanaf augustus 2024 hebben we weer enkele plekjes voor nieuwe klanten

Welkom op de website van Trimmerije “Marije”. Mijn naam is Marije Vos en sinds 2007 trotse eigenaar van de trimsalon in Ruinen, in 2011 is daar de trimsalon in Steenwijk bijgekomen. Na 10 jaar met liefde en plezier in Steenwijk gewerkt te hebben is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik mag mijn kennis en expertise verspreiden binnen dit mooie vak en geef les binnen Terra. Per 2022 is de salon in Steenwijk dan ook gesloten.

Onze roedel is begonnen met Duitse Herder Manga, daar kwam Chinese Naakthond Powderpuff Tinkerbelle bij, waar later Riesenschnauzer Zaïra de roedel kwam versterken. Helaas zijn alle 3 niet meer onder ons. Momenteel lopen er 5 honden, alle 5 zwarte Grote Poedels waar we mee showen, werken en fokken onder de kennelnaam Clever Working Poodles www.workingpoodle.eu

Ik ben gediplomeerd hondentrimster (2007), Kynologisch Instructeur (2016) en Gedragstherapeut voor honden (2018).
Zowel de inrichting van de trimsalon als mijn affiniteit liggen bij het trimmen van honden.
Van kinds af en aan zat ik al tussen de dieren. De keuze voor het voortgezet onderwijs was dan ook snel gemaakt en zo kwam ik terecht op het Terra College in Meppel. Daar heb ik veel opleidingen gevolgd én heb ik de doorstart gemaakt richting andere opleidingen. Momenteel ben ik daar nog steeds werkzaam in de vakanties als dierverzorgster en kan je mij af en toe tegenkomen als gastdocent bij het vak ‘Verdiepen vachtverzorging’. Daarnaast neem ik af en toe examens af binnen dit mooie vak. Ik heb in veel vakgebieden binnen ‘de dieren’ meegelopen en ervaring opgedaan. Mijn interesse in het hondengedrag bleef maar triggeren en besloot ik in 2014 te starten met de opleiding als gedragstherapeut bij DogVision. Met heel veel trots kan ik zeggen dat ik deze met een positief resultaat heb afgerond in 2018.
In mijn vrije tijd showen en werken we met onze honden.

Mijn kennis blijft up-to-date door het bezoeken van vakdagen, workshops, cursussen, lezingen, seminars, contact met collega’s en het lezen van vakliteratuur.
Ik ben lid van Groomers Europe en van Dogzine Magazine.

www.groomerseurope.com